Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 

 

 

 

 

  

De medewerkers op kantoor

 

Sarith Boer

Ineke van den Heijkant

Geertje de Boer

01Saritha
×

Fout

The CEGCore2 library could not be found.

  

 

Nieuws

 

 

  

 

Werken bij Kraamzorg Monique Boer  

Werken in de kraamzorg is ontzettend bijzonder en dit houden we graag in stand! Dit doen wij onder andere door onze kraamverzorgenden een zo fijn mogelijk ‘thuis’ te bieden bij Kraamzorg Monique Boer. We gaan als familie met elkaar om; we hebben interesse in elkaar, we zijn toegankelijk, we denken met elkaar mee en staan voor elkaar klaar. We doen het samen en ieders wens wordt hierin gerespecteerd!

Wat voor manier van werken past bij jou? Heb je veel gezinnen die jou specifiek aanvragen? Vind je het fijn om voor de kraamweek alvast kennis te maken met een gezin? Of wil je gestructureerd op rooster werken? Bij Kraamzorg Monique Boer zijn verschillende manieren van werken mogelijk. We vinden het vooral belangrijk dat we zo goed mogelijk aansluiten bij jouw privésituatie.

 

Maak je graag kennis met ons?

We bieden jou het volgende:
- Een contract van 10-24 uur per week
- De mogelijkheid om eigen gezinnen te draaien (onbeperkt)
- Goede arbeidsvoorwaarden (cao Kraamzorg)
- Tablet, werkmateriaal en werkkleding
- KCKZ scholingen worden geregeld door kantoor
- Indien gewenst de mogelijkheid om andere taken op te pakken (bijvoorbeeld helpen met personeelsuitjes, bereikbaarheidsdienst draaien, etc)

We vragen het volgende:
- Je glundert als het gaat om jouw passie, werken in de kraamzorg!
- Diploma Kraamzorg en registratie KCKZ
- Beschikking over een auto

Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden bij Kraamzorg Monique Boer? Stuur dan vandaag nog een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar ons kantoor in Ens (0527-291637).

 

Tot slot... Nieuwsgierig hoe het voor jou kan zijn?

Wat staat er deze maand voor jou op de planning? In je agenda staat één gezin in Zwolle en de ander in Emmeloord. Je kijkt er naar uit om hier heen te gaan. 

Het gezin in Zwolle ben je al twee keer eerder geweest. Wat een eer dat ze jou nu weer als voorkeur hebben opgegeven. We zijn trots op je en zijn blij dat dit gezin weer op jouw goede zorg kan rekenen. Veel werkplezier alvast! 

Het gezin in Emmeloord is nu 36 weken zwanger. Je hebt een afspraak gepland om drie weken voor de uitgerekende datum kennis te maken. Fijn, want hierdoor weet je precies waar je moet zijn en wat er verwacht wordt zodra de kraamvrouw gaat bevallen. Wordt dat in het ziekenhuis of een thuisbevalling? Je maakt in ieder geval het gehele proces mee als kraamverzorgende. 

Altijd weer spannend. Je weet nooit wanneer je gezin gaat bevallen. Door de kennismaking zijn de lijnen met het gezin kort. Hoe gaat het nu? Rommelt er al wat? Als kraamverzorgende ben je op de hoogte en leef je mee met je kraamvrouw en haar gezin.

En dan is het zover... Het is 22:00 uur en de verloskundige belt je op. Al 7 centimeter ontsluiting. Snel je pak aan, de auto in en aan het werk. Wat fijn om weer bij een thuisbevalling te mogen zijn.

Het kantoor van Kraamzorg Monique Boer staat voor je klaar. Na een week hard werken bellen wij jou op. Zijn er nog bijzonderheden geweest? Wil je nog iets kwijt? Wij zijn er voor je. Elsa of Lucienne is jouw contactpersoon op kantoor en bij haar kan je altijd terecht met je vragen/onzekerheden, maar ook om leuke verhalen te vertellen over het werk. Wij zijn blij met het enthousiasme en de betrokkenheid van de medewerkers!