Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 

 

 

 

 

  

De medewerkers op kantoor

 

Sarith Boer

Ineke van den Heijkant

Geertje de Boer

01Saritha

  

 

Nieuws

 

 

  

 

Werken bij Monique Boer  

Plezier hebben in je werk is voor Kraamzorg Monique Boer erg belangrijk. Wij doen er alles aan om de dienstverlening voor de gezinnen, maar ook zéker voor jou als kraamverzorgende, goed op orde te hebben.

Woon jij in de omgeving van Zwolle/ Meppel / Heerenveen / Emmeloord / Dronten 

 

Dan maken wij graag kennis!

  

Wij bieden jou een persoonlijke en prettige werkomgeving met uitstekende voorwaarden.

Geinteresseerd of wil je meer weten?

Neem dan contact op!

0527 - 291637 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

We nemen jou graag mee in onze werkwijze...

Wat staat er deze maand voor jou op de planning? In je agenda staat één gezin in Zwolle en de ander in Emmeloord. Je kijkt er naar uit om hier heen te gaan. 

Het gezin in Zwolle ben je al twee keer eerder geweest. Wat een eer dat ze jou nu weer als voorkeur hebben opgegeven. We zijn trots op je en zijn blij dat dit gezin weer op jouw goede zorg kan rekenen. Veel werkplezier alvast! 

Het gezin in Emmeloord is nu 36 weken zwanger. Je hebt een afspraak gepland om drie weken voor de uitgerekende datum kennis te maken. Fijn, want hierdoor weet je precies waar je moet zijn en wat er verwacht wordt zodra de kraamvrouw gaat bevallen. Wordt dat in het ziekenhuis of een thuisbevalling? Je maakt in ieder geval het gehele proces mee als kraamverzorgende. 

Altijd weer spannend. Je weet nooit wanneer je gezin gaat bevallen. Door de kennismaking zijn de lijnen met het gezin kort. Hoe gaat het nu? Rommelt er al wat? Als kraamverzorgende ben je op de hoogte en leef je mee met je kraamvrouw en haar gezin.

En dan is het zover... Het is 22:00 uur en de verloskundige belt je op. Al 7 centimeter ontsluiting. Snel je pak aan, de auto in en aan het werk. Wat fijn om weer bij een thuisbevalling te mogen zijn.

Het kantoor van Kraamzorg Monique Boer staat voor je klaar. Na een week hard werken bellen wij jou op. Zijn er nog bijzonderheden geweest? Wil je nog iets kwijt? Wij zijn er voor je. Elsa of Lucienne is jouw contactpersoon op kantoor en bij haar kan je altijd terecht met je vragen/onzekerheden, maar ook om leuke verhalen te vertellen over het werk. Wij zijn blij met het enthousiasme en de betrokkenheid van de medewerkers!