Luier Festival geannuleerd!

Ook het Luierfestival slaat dit jaar een editie over in verband met het Coronavirus en de genomen maatregelen. Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen, ga "lekker thuis luieren" en we zien je graag in goede gezondheid op zaterdag 22 augustus 2021!

  

Het kinderfestival Luier vindt plaats in het laatste weekend van de zomervakantie. De organisatie is een samenwerking tussen Vakantiepark Eigen Wijze, Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land en Kraamzorg Monique Boer. Naast de vele activiteiten op het gebied van sport, spel en muziek zijn er ook interessante activiteiten voor ouders.

 

De 'Monique Boer Huiskamer' speciaal ingericht voor aanstaande ouders en de allerkleinsten. 

 

 

 

 

Deelname bedrijf:

Je kunt als bedrijf deelnemen aan het festival middels een kraam, door het geven van een workshop en/of lezing of door het geven van activiteiten voor kinderen. Mag jij niet ontbreken neem dan vooral contact op. 

Programma: 

Het programma loopt van 14.00 tot 19.00 uur. Er zijn heel veel activiteiten voor kinderen tot 12 jaar en het terrein is heel kindvriendelijk. De catering blijft langer open zodat je gezellg wat kan nazitten en met de kinderen nog iets kan eten.

Kaartverkoop:

De kaartverkoop loopt via www.tickettekoop.nl. De kaarten in de voorverkoop kosten  € 5,00, aan de kassa zijn de kaarten € 6,50. Kinderen in de luier (t/m 3 jaar) zijn gratis. 

Locatie:

Vakantiepark Eigen Wijze, Schoterpad 1, 8314 RA  Bant. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

 

 

 

 

Een festival organiseer je niet zonder hulp van anderen. Bedankt allemaal!

×

Fout

The CEGCore2 library could not be found.

 

 

 

Foto's gemaakt door @lette Holman Fotografie