Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 

 

 

 

 

 

 zwanger1bevallen1kraamtijd1borstvoeding1

  

 

Borstvoeding

Kraamzorg en borstvoeding hoort bij elkaar. Want borstvoeding is het beste wat je je kindje kunt geven. In bepaalde situaties kan het nodig zijn om kunstvoeding te geven, dat maakt jou geen mindere ouder.

Kies je voor borstvoeding dan mag je er van uitgaan dat je in de kraamtijd leert hoe je je kindje het beste kunt aanleggen, hoe vaak je je kindje moet aanleggen en je krijgt allerlei tips.

 

 

Meer lezen?

 

 

Voordelen van borstvoeding

  • Je hebt het altijd bij je
  • Het is altijd op temperatuur
  • Geen gedoe met flesjes uitkoken
  • Goed voor het hechtingsproces met je kindje
  • Jouw baby ervaart minder stress
  • Het is gratis

Meer voordelen kun je hier vinden. Het zijn er namelijk teveel om op te noemen.


Kraamzorg Monique Boer heeft het WHO/Unicef Borstvoedingscertificaat. Dit betekent dat Kraamzorg Monique Boer werkt volgens de 10 vuistregels. 

 

Wij hebben ons laten certificeren, omdat wij het heel belangrijk vinden dat alle kindjes de beste zorg rondom borstvoeding krijgen. Hier hebben ze later profijt van. Om die reden zijn ook alle kraamverzorgenden extra geschoold in het begeleiden van borstvoeding. En mocht het niet gaan zoals je graag wilt of zijn er complicaties dan kan de kraamverzorgende, in overleg met de verloskundige, je adviseren om advies in te winnen bij een lactatiekundige. Het draait tenslotte om de juiste zorg en hier is een goed borstvoedingsadvies onderdeel van.