Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 

 

 

 

×

Fout

The CEGCore2 library could not be found.

Maatregelen rondom het Coronavirus

Landelijk zijn er maatregelen genomen voor de kraamzorg. Wij vinden het belangrijk om samen ons best te doen om de besmettingen zo laag mogelijk te houden, hierom nemen wij deze maatregelen serieus. De maatregelen zijn als volgt:

-          Geen kraamvisite als de kraamverzorgende in huis is;

-          De kraamverzorgende gebruikt een mondkapje, schort, bril en handschoenen binnen 1.5m afstand;

-          De intake wordt gedaan dmv beeldbellen;

-          Voor de avond/nacht krijgt de kraamverzorgende een werkgeversverklaring i.v.m. de avondklok.

 

We merken dat de maatregelen voor- en nadelen hebben. Toch blijft het voor de meesten lastig om familie/vrienden op afstand te houden op zo’n belangrijk moment in jullie leven. Wij zeggen niet dat je geen visite mag ontvangen tijdens de kraamweek, maar we adviseren om dit te organiseren zodra de kraamverzorgende weg is volgens de richtlijnen van het RIVM. Bespreek dit gerust met de kraamverzorgende. Zij staat er altijd voor open om met jullie te bespreken wat op dat moment goed is. 

 

Een baby op komst,
spannend hè...

 

 

 

 

Je bent  zwanger, gefeliciteerd!

Misschien is dit je eerste kindje, misschien je tweede. Bijzonder is het sowieso. Er komt behoorlijk wat op je af en je moet een aantal dingen regelen.

Een van de dingen die je binnenkort gaat regelen is kraamzorg. 

Iedereen in Nederland heeft recht op kraamzorg. Dit valt dan ook binnen het basispakket van de zorgverzekering. Daar is voor gekozen omdat we in Nederland kraamzorg belangrijk vinden. Het helpt moeder en kind om een goede start te maken. 

 

 

Kraamzorg Monique Boer,
een uniek concept!IMGP0120 copy

 

 

  

 

De kraamtijd, één van de belangrijkste momenten in het leven van jou en je gezin. Je leert je kindje kennen, ontdekt de eerste geluidjes en verschoont de eerste luiers, alles is heftig en intens. Gelukkig is er de kraamverzorgende die jou, je baby en de overige gezinsleden verzorgt. Waar nodig zal ze je instrueren en adviseren bij de verzorging van je pasgeboren baby.

Dan is het zo belangrijk dat het klikt met je kraamverzorgende!

Daarom zal de kraamverzorgende in week 28 tot 32 van je zwangerschap contact met je opnemen voor een intake gesprek. Met haar kun je jouw verwachtingen en wensen rondom de bevalling en kraamtijd doorspreken. Tijdens dit bezoek maken jullie afspraken over de komende kraamweek en kun je aftasten of er een goede klik is. Onze hele werkwijze is erop gericht dat je tijdens de kraamweek één kraamverzorgende krijgt, voor zowel de bevalling als de kraamtijd.

Zwanger...

Gefeliciteerd! Je gaat een bijzondere tijd tegemoet en Kraamzorg Monique Boer wil jou hier graag in ondersteunen. Voorafgaand aan de bevalling helpen wij jou met de voorbereiding...

 

Bevalling...

De bevalling is een bijzonder moment waar de één tegenop ziet en de ander naar uitkijkt. Jouw bevalling draait om wat jij wilt en de keuzes die jij maakt. Wij doen er alles aan om je hierin te ondersteunen...

 

Kraamtijd...

De kraamverzorgende komt de eerste 8 dagen na de bevalling bij je thuis. Als je thuis bevallen bent, is de kraamverzorgende er al. Ze heeft dan de verloskundige geassisteerd bij de bevalling en jou ondersteund...
 
 

Borstvoeding...

Kraamzorg en borstvoeding hoort bij elkaar. Want borstvoeding is het beste wat je je kindje kunt geven. In bepaalde situaties kan het nodig zijn om kunstvoeding te geven, dat maakt jou geen mindere ouder...