Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 

 

 

 

×

Fout

The CEGCore2 library could not be found.

 

 

 Onze kraamgezinnen aan het woord

 

 Op deze website vind je veel informatie over wie we zijn en waar we voor staan met onze dienstverlening. 

Veel liever laten wij onze pasbevallen gezinnen aan het woord.  
 
 
 

26-04-2021

Een ontzettend fijne en ontspannen kraamweek gehad met Vera en Maida. Bijzonder dat Vera opnieuw een week bij ons mocht zijn.  

 

Anne Wil, Niels, Hannah en Deborah

 

 
 

26-03-2021

Onze dochtertje en kleine zusje Saara Lizzy is geboren op 19 maart. Vandaag hebben wij afscheid genomen van lieve Marleen die de hele week voor ons heeft verzorgd. Bijna 4 jaar geleden hebben wij kraamzorg voor Ellie Lise ook via Monique de Boer gehad en nu heeft ze haar diploma gehad voor de goede zorg voor Saara.

Liefs, 

Airi, Danny, Ellie en Saara

26-04-2021

Een ontzettend fijne en ontspannen kraamweek gehad met Vera en Maida. Bijzonder dat Vera opnieuw een week bij ons mocht zijn.  

 

Anne Wil, Niels, Hannah en Deborah

 

 
 

 

 

Baby van de maand!

 

 Ben je net papa of mama geworden en loop je over van trots. Meld je kindje dan aan voor “baby van de maand” bij Kraamzorg Monique Boer. Dat doe je door een foto te plaatsen van jullie pasgeboren baby op Facebook Kraamzorg Monique Boer. Je mag ook een foto mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  dan plaatsen wij de foto van jullie kindje op onze facebooksite.

Iedere maand een fotoalbum vol mooie lieve prille babyfoto’s, wie wordt de winnaar? Gelukkig loten wij, want kiezen zou niet gaan! Als eerste bellen wij jou, de trotse papa of mama van de winnende baby. Vervolgens neemt fotograaf Alette Holman contact met je op voor een afspraak. Iedere keer is Alette weer verwonderd hoe teer, hoe bijzonder en hoe aandoenlijk zo'n nieuw klein leventje is en probeert zij dit te vangen met haar camera. 

Uiteraard krijg jij als eerste alle foto’s te zien. In overleg met Alette maak je een keuze welke foto’s gebruikt mogen worden voor reclame doeleinden voor Kraamzorg Monique Boer".

 

Fotograaf Alette Holman

 

Alle foto’s op onze site, folder, banner etc. zijn “eigen foto’s” gemaakt door fotograaf Rinze Klein en sinds april 2017 fotograaf Alette Holman. Kraamzorg Monique Boer is super blij met het resultaat en trots op onze baby’s en kraamgezinnen! Doe jij ook mee?

 

     Jaaroverzicht 2020 

 

Een zaterdagmiddag, begin oktober.

Ik werd opgevangen door Ivonne, de kraamverzorgende. Altijd mijn allereerste vraag, hoe gaat het met moeder en kind? Antwoord was even wat minder positief, zelfs dat er twijfel was om de fotoshoot door te laten gaan, omdat de kleine meid niet gegroeid was en dat er bijgevoed moest worden. Dus of ik even nog wilde wachten.Natuurlijk, laat moeder en kind vooral de tijd nemen, gezondheid gaat boven alles. Ik wacht af hoe het loopt.

Lees hier het complete verhaal van Alette Holman

 

Kijk, bewonder en geniet!

klik op de foto voor een grote afbeelding