Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 

 

 

 

Gefeliciteerd met de zwangerschap!

Wij kijken er naar uit om er straks voor jou en de baby te zijn. Om dit te
realiseren kan je hiernaast jouw gegevens opschrijven en op 'verzenden'
klikken. Direct hierna ontvang je van ons een aanmeldbevestiging op het
door jou opgegeven e-mailadres. In deze e-mail vragen wij jou om de
aanmelding verder aan te vullen. Zodra wij jouw gegevens hebben ontvangen
word je door ons gebeld om de aanmelding gezamenlijk door te nemen.

Uiteraard is het ook mogelijk om je telefonisch bij ons aan te melden
(0527-291637). In dat geval neemt Geertje de gehele aanmelding met jou
door.

Tijdens de aanmeldprocedure vragen wij je om akkoord te gaan met de
zorgovereenkomst, algemene voorwaarden en privacyverklaring.

 

Welkomstgeschenk

Met veel plezier werken wij samen met diverse partijen. Door deze samenwerking
kunnen we jou een mooi welkomstgeschenk bieden (zie hieronder). Mocht je
interesse hebben dan horen wij dit graag van je.

Babymassage Kampen/Emmeloord

 

 

Groepsles Babymassage Kampen of Emmeloord

 

Tijdens de lesavond babymassage staan ontspanning en plezier met elkaar centraal.  Je leert door middel van masseren de lichaamstaal van je kindje beter kennen en geniet van de optimale aandacht voor elkaar.
Naast het feit dat babymassage ontspannen en plezierig is, kan de massage ook erg nuttig zijn voor baby’s met darmkrampjes, baby’s die overstrekken, onrustig zijn of veel huilen. Uit onderzoek blijkt dat masseren op lange termijn zelfs een positieve invloed heeft op de fysieke, emotionele en motorische ontwikkeling.

 

Wanneer je kindje 6 weken oud is, kun je contact opnemen met Vera Pelleboer in Kampen (haar lessen worden gegeven bij Fysiotherapie West) of met Rebecca Welvaadt van Mama's Momentje (Europalaan 40a in Emmeloord).

 

Let op: Rebecca Welvaadt verzorgt geen babymassage van november 2017 t/m februari 2018.

 

 Vera

Rebecca

 

 


spacer

Baby-Bootcamp Meppel/Steenwijk/Zwolle

Een maand Baby – Bootcamp inclusief een 6 weekse (fitness) handleiding voor na de bevalling.

Lessen in; Meppel - Steenwijk - Zwolle

Baby-Bootcamp is een fitness les voor moeders met een baby in de leeftijd van 3-9 maanden. Je werkt aan je conditie en versterking van je spieren die tijdens de zwangerschap veel te verduren hebben gehad. Je baby is volop betrokken, als gewicht en door middel van spelletjes, liedjes etc. Tijdens de les heb je volop contact met de andere moeders en baby’s.

De lessen zijn op woensdag en vrijdagochtend in Zwolle en worden gegeven door Jorien van Bewegen Met Jorien. http://bewegenmetjorien.nl/

In Meppel en Steenwijk worden de lessen verzorgd door Samantha van der Zweerde van Fun Fit. In Meppel wordt de Baby Bootcamp gegeven op woensdagochtend en in Steenwijk op donderdag en vrijdagochtend. Daarnaast bespreekt Samantha graag de mogelijkheden als je niet kan op deze momenten. Meer informatie op https://www.funfitsteenwijk.nl/

De 6-weekse handleiding voor na de bevalling is gericht op het herstel na de zwangerschap. Dit is een E-book met oefeningen en een handig weekschema. Het is een mooie voorloper op de Baby-Bootcamp!


spacer

Boek Eten voor de Kleintjes

In Eten voor de kleintjes helpt Stefan Kleintjes om kinderen van 0 tot 4 jaar vaste voeding te leren eten. Het boek leert ouders hoe baby's geheel zelfstandig nieuwe vaste voeding kunnen pakken, kauwen, eten en verteren. En dat alles in combinatie met borstvoeding en zonder het eten te prakken of te pureren. Een kindvriendelijke methode waarbij de baby zelf aangeeft waar hij aan toe is. Het boek coacht ouders bij een bewuste en goede voedselkeuze en helpt de eigen smaak en voorkeur van het kind te ontwikkelen, zodat het al vroeg leert dat eten leuk en gezellig is.

Het Nieuwe Borstvoeding Boek

 

Het Nieuwe Borstvoeding Boek is een makkelijk leesbaar boek. Het biedt ouders van kinderen die zich aan de borst voeden of willen gaan voeden – en zeg nou eerlijk, welk kind wil dat niet? – handvatten om van die borstvoeding een geslaagde, fijne periode te maken. Gonneke en Stefan, beide lactatiekundigen, laten je zien wat je kunt doen om de werkelijke behoeften van je kind te ontdekken en daarnaar te handelen. De blauwdruk, de oorspronkelijke behoeften van het kind zijn uitgangspunt voor de handreikingen die in dit boek aan de jonge ouders worden gegeven. Ze nemen daarbij geen blad voor de mond. En... Dit boek biedt óók handvatten aan ouders die niet willen, mogen of kunnen borstvoeden. Er staan geen regels in dit boek. Integendeel!

 
 

 

 

 

Workshop baby- en kindgebaren Ens/Steenwijk

 

Door baby- en kindgebaren te gebruiken vergroot je de band met je kindje en kun je al communiceren voordat je kindje kan praten!

Door middel van een kennismakingsworkshop leer je meer over baby- en kindgebaren. Je leert onder andere meer over het hoe, wat en waarom van baby- en kindgebaren, maar ook 12 gebaren waarmee je thuis al kunt starten. De kennismakingscursus start om 20.00 uur en eindigt om 21.30 uur.

Deze workshop kun je volgen in Ens bij Jelita Jansma van Zie Zo Babygebaar en in Steenwijk bij Anneke Hindriks van Zie Wat Ik Zeg!

Voor meer info zie: ziezobabygebaar.nl of ziewatikzeg-babyenkindergebaren.nl

 

 

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com